Νέα εποχή για την Νέα Εποχή

Η νέα Νέα Εποχή

Σε μια περίοδο που όλα συρρικνώνονται η Νέα Εποχή, η εφημερίδα δωρεάν διανομής που έχει ταυτιστεί με την ενημέρωση στο νησί μας, αντιδρά επιθετικά διευρύνοντας και στην έντυπη μορφή της την περιοχή δράσης της, περιλαμβάνοντας ολόκληρο τον Σαρωνικό. Το ανακοίνωσε με χθεσινή ανάρτηση στον ιστότοπό της, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει επιτυχώς την διεύρυνση αυτή της ύλης του αλλά και του κοινού του.

Στα πέντε χρόνια της μέχρι τώρα λειτουργίας της, η Νέα Εποχή έχει υπάρξει πρωτοπόρος στην ενημέρωση στο νησί μας – ενημέρωση με άποψη και μαχητικότητα. Επίσης, στο διάστημα αυτό, η εφημερίδα έχει προχωρήσει και σε σημαντικές έμπρακτες παρεμβάσεις, τόσο σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα, όπως με την πρόσφατη ημερίδα για τις ιχθυοκαλλιέργειες, όσο και στο χώρο των πολιτιστικών δράσεων, με κορυφαίo παράδειγμα την συμμετοχή της στην ιδρυτική ομάδα φορέων και προσώπων που εμπνεύστηκε και έφερε σε πέρας με εντυπωσιακή επιτυχία το Φεστιβάλ Φυστικιού Αίγινας.

Τώρα που η Νέα Εποχή ανοίγεται σε βαθύτερα νερά, το Πρώτα η Αίγινα της εύχεται να είναι καλοτάξειδη. Να κερδίσει το αναγνωστικό κοινό ολόκληρου του Σαρωνικού, όπως ακριβώς κέρδισε παλαιότερα και μας στην Αίγινα. Και είναι βέβαιο πως θα το πετύχει. Για μας, όμως, τους πρώτους αναγνώστες της –όσο κι αν διευρυνθεί, όσο κι αν εξελιχθεί, όποιους ακόμη κι αν «αγκαλιάσει»– να ξέρει πως θα παραμείνει πάντοτε η δική μας «Νέα Εποχή Αίγινας».

This entry was posted in Aegina First and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Νέα εποχή για την Νέα Εποχή

  1. Ο/Η ανεπιδεκτος λέει:

    Το ίδιο επιθετικά αντιδρά και ο Σακκιώτης . . . Ονειρεύεται ν’ αυξήσει τα έσοδά του Δήμου σε βάρος των δημοτών του ! ! ! Καλή επιτυχία στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και να συνεχίσει να τα λέει σταράτα μη χαρίζεται σε κανένα τους ! ! !

  2. Ο/Η Λίνα Μπόγρη- Πετρίτου λέει:

    Πολλές ευχές για μπάρκα καλοτάξιδα με επιτυχίες! Οι δικοί της καραβοκύρηδες, και αξιοσύνη και γνώση, έχουν! Και μεις από κοντά και για πάντα!

Σχολιάστε