Το Πρώτα η Αίγινα μετά τις εκλογές

Οι εκλογές πέρασαν οριστικά και, ήδη, η νέα διοίκηση του Δήμου αναλαμβάνει τα καθήκοντά της. Το Πρώτα η Αίγινα είχε ξεκινήσει αμέσως πριν από τις εκλογές και διαμορφώθηκε κατά την διάρκειά τους, πράγμα που ήταν εμφανές στην δομή και το περιεχόμενό του. Έφτασε λοιπόν η ώρα να το «τακτοποιήσουμε» λίγο, προσαρμόζοντάς το στις νέες ανάγκες: Tο παλαιό κείμενο περιγραφής του μπλογκ μας, αντικαταστάθηκε στην γραμμή μενού από νέο που περιγράφει καλύτερα την ταυτότητα, την θεματολογία και τους στόχους του, όπως εξελίχθηκαν μετά τις εκλογές. Δημιουργήσαμε επίσης ένα νέο μενού με όνομα Δημοτικές Εκλογές 2010, όπου μεταφέραμε, για αρχειακούς λόγους, τις σελίδες που έδιναν πληροφορίες για τις εκλογές, καθώς και τους συνδέσμους σε ιστοσελίδες υποψηφίων. Στο ίδιο μενού μεταφέραμε και την παλιά περιγραφή του μπλογκ. Παράλληλα, όπως ίσως θα διαπιστώσατε, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις λίστες των συνδέσμων μας με ιστότοπους που αφορούν πάντοτε το νησί μας, απηχώντας έτσι την ευρύτερη θεματολογία που πλέον καλύπτει το Πρώτα η Αίγινα.

Advertisements
Aside | This entry was posted in Σημειώματα and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Το Πρώτα η Αίγινα μετά τις εκλογές

  1. Ο/Η MikGeo λέει:

    Ευχές για μακροημέρευση και επιτυχία στο blog. Συνεχίστε έτσι όπως ξεκινήσατε, αδιαφορώντας για τον αριθμό των σχολίων. Στα άλλα blogs κυριαρχεί η χυδαιότητα (δεν είναι ένα, όλα είναι αλλά κάποια το μισοκρύβουν). Ο στόχος τους δεν είναι να υποστηρίξουν κάποιον τοπικό πολιτικό αλλά να συκοφαντήσουν ό,τι δεν είναι σύμφωνο με την τρέχουσα αλλά και παγιωμένη κατάσταση: Ρουσφετάκια, παραγοντισμοί, ημέτεροι.
    Ασκείστε τίμια και αντικειμενική κριτική, επαινέστε το καλό, αφήστε το μηδενισμό και το χειροκρότημα για άλλους. Η διαφορά θέλει χρόνο για να αναγνωριστεί, τα τρία τοπικά Espresso προσφέρουν θέαμα στην αρένα αλλά υπάρχει πολύς κόσμος που αηδιάζει και θέλει κάτι άλλο. Να του το δώσετε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s