Κάλλιο αργά παρά ποτέ: λύεται ο αποκλεισμός της Αίγινας

Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Αίγινας, όπως και όλοι οι κάτοικοι της νησιωτικής Ελλάδας, την απόφαση του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη να προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των απεργών. Η απόφαση λήφθηκε μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και την πολιτική αδιαλλαξία που διαπίστωσε ο υπουργός και από τις δύο πλευρές. Αμέσως πριν από την ανακοίνωση της απόφασης, η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Υπουργού να ανασταλεί η απεργία για τρεις ημέρες ώστε να εξυπηρετηθούν οι πιεστικές ανάγκες των νησιών, αλλά και να υπάρξει χρόνος για διαπραγματεύσεις μέσα σε κλίμα λιγότερο οξυμένο. Στην εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα μας και μπροστά στο φάσμα της πλήρους κατάρρευσης της οικονομίας μας, είναι δύσκολο ο ανασφαλής και ταλαιπωρημένος πολίτης να δει με συμπάθεια αγώνες που στην πράξη στρέφονται εναντίον του. Είναι και αυτό ένα από τα σημεία των καιρών μας και ίσως θα έπρεπε κάποτε οι απεργοί να το αντιληφθούν.

Advertisements
This entry was posted in Aegina First and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Κάλλιο αργά παρά ποτέ: λύεται ο αποκλεισμός της Αίγινας

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πολιτικό σας συμπέρασμα είναι απολύτως ορθό. Οι εργαζόμενοι δέχονται επιθέσεις, το βιοτικό μας επίπεδο χειροτερεύει και θα συνεχίσει να χειροτερεύει αλλά ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός δεν ταλαιπωρεί απλώς την Αίγινα. Παραλύει την οικονομία της.

    • Ο/Η kfr λέει:

      Χαίρομαι για το σχόλιό σου Ανώνυμε 5:46. Δυστυχώς άργησε να δημοσιευτεί γιατί το φίλτρο του WordPress το θεώρησε spam. Για να αποφύγει κανείς το ενδεχόμενο αυτό πρέπει να ακολουθήσει τις υποδείξεις που αναφέρονται στην παράπλευρη στήλη ως «Σημείωση για τα Σχόλια». Δεν είναι ίσως σωστό που το αποκαλύπτω αλλά παρ’ όλα αυτά θα επισημάνω ότι το email που ζητάει η φόρμα υποβολής σχολίου δεν είναι απαραίτητο να είναι υπαρκτό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s