Ανακάλυψαν τα έργα Κουκούλη!

Απέτυχε ο Σάκης Σακκιώτης να επιτύχει στήριξη Κουκούλη...

Με μια πρωτοφανή κίνηση πολιτικού θράσους και αμοραλισμού, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αίγινα Όλοι Μαζί επισκέφθηκε εχθές το πρωί –σύμφωνα με διασταυρωμένες και απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες– τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κουκούλη, για να ζητήσει την βοήθειά του στην εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου. Ο επί τέσσερα χρόνια υβριστής του Παναγιώτη Κουκούλη και των συνεργατών του, ο άνθρωπος που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να εμποδίσει την πραγματοποίηση οποιουδήποτε έργου δρομολογούσε η διοίκηση Κουκούλη, ο άνθρωπος που προσπαθούσε ακόμη και την προηγούμενη εβδομάδα να μπλοκάρει την χρηματοδότηση του αποχετευτικού, δήλωσε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί, εγγυάται την συνέχιση όλων των μεγάλων έργων. Εύλογα αναρωτιέται κανείς για ποια έργα ομιλεί, εφόσον ο ίδιος μέχρι χθες διακήρυσσε σε όλους τους τόνους ότι κανένα έργο και καμία μελέτη δεν έχει γίνει την τετραετία που πέρασε. Στον ίδιο ολισθηρό δρόμο είχε παρασυρθεί και ο ανθυποψήφιός του, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος, ο οποίος, δείχνοντας μεγαλύτερη πολιτική ωριμότητα –και ίσως μεγαλύτερη σιγουριά για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης– δεν απηύθυνε –ακόμη τουλάχιστον– τέτοια πρόταση προς τον απερχόμενο δήμαρχο.

Σε μια άστοχη προσπάθεια να εξομαλύνει το βαρύ κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις των δύο παρατάξεων, ώστε να επιτύχει την περιπόθητη στήριξη Κουκούλη, ο Σάκης Σακκιώτης, κατά την διάρκεια της συνάντησης αναγκάστηκε να θίξει και το θέμα των βαρύτατων, αστήριχτων και ψευδών κατηγοριών που με κάθε ευκαιρία εξαπέλυε εναντίον του. Το μόνο που βρήκε να πει επί του θέματος ήταν ότι «κατά την προεκλογική περίοδο υπήρξαν κάποιες υπερβολές», δήλωση ανεπαρκέστατη, και μάλιστα όταν έχεις κατηγορήσει τον άλλον για κατάχρηση του δημοσίου χρήματος. Όπως ήταν επόμενο, και παρά τις περί του αντιθέτου φημολογίες που διασπείρει η πλευρά Σακκιώτη, η συνάντηση απέβη άκαρπη.

Advertisements
This entry was posted in Aegina First and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Ανακάλυψαν τα έργα Κουκούλη!

 1. Ο/Η MikGeo λέει:

  Οι πληροφορίες είναι σωστές και οπωσδήποτε προέρχονται από τη συνάντηση που είχε εχθές ο δήμαρχος με τους υποψήφιους και άλλα στελέχη του συνδυασμού του. Προσωπικά δεν μπορώ να δεχθώ ότι ο Σακκιώτης πίστευε πως είναι δυνατό να αποσπάσει στήριξη από το δήμαρχο, δηλαδή από όλο το συνδυασμό Κουκούλη. Χρησιμοποίησε όμως τη συνάντηση ως εξής: Ο ίδιος και τα στελέχη του άρχισαν να διαδίδουν ότι «τα είπαμε με το δήμαρχο»!
  Αυτό είναι πολιτικό θράσος και αμοραλισμός ή κάτι περισσότερο;

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ :ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ BLOG ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ «ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ» :

  <>

  Τέσσερα χρόνια δεν έγινε κανένα έργο για την ανάπτυξη του νησιού μας. Κλείσιμο δρόμων και ελεγχόμενη στάθμευση για την φορολόγηση των πολιτών. Οι κάτοικοι δεν έβρισκαν χώρο για προσωρινή στάθμευση ώστε να κάνουν τις απαραίτητες δουλειές τους.
  Αντίθετα επί Τρύφωνα Γκότση πλακοστρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Επί Τρύφωνα Γκότση έγινε το μεγάλο έργο του αγωγού της αποχέτευσης. Και να ήταν μόνο αυτά τα έργα..
  Γιαυτό λέμε σε όλους τους ψηφοφόρους του Συνδυασμού Κουκούλη να ψηφίσουν Γρηγορόπουλο για να πλακοστρωθεί και η υπόλοιπη πόλη. Για να τελειώσει το έργο της αποχέτευσης. Για να μπορέσουν οι κάτοικοι του νησιού να πιούν καλής ποιότητας νερό μόνο από την ΕΥΔΑΠ.
  Μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε έργα.
  Η Αίγινα δεν γυρίζει πίσω!

  Αναρτήθηκε Read more: ΝΕΑ ΑΙΓΙΝΑ http://newaigina.blogspot.com/#ixzz14yPbqcqv>&gt;
  ……………………………..
  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ κ.ΚΟΥΚΟΥΛΗ : ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΑΚΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ? Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΤΡΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΡΟΥΣ ?— ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ— ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

 3. Ο/Η nosas λέει:

  Το newaigina το ελέγχει ακόμα ο Σκλάβαινας γι αυτό και τα γράφει τόσο περίεργα τελευταία για το Γιατρό

 4. Ο/Η παρατηρητής λέει:

  Ο κ. ανώνυμος 2:18 μ.μ. περιφέρει το εκτενές σχόλιό του με copy -paste από blog σε blog. Ακούστε λοιπόν για άλλη μια φορά: Το θέμα δεν είναι το τί είπαν στους προεκλογικούς τους λόγους ούτε αν η αντιπολίτευση μηδενίζει τα πάντα. Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό αλλά δεν έχετε καλύτερο επιχείρημα. Το θέμα είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ, επί τρία και πάνω χρόνια, συκοφαντία του κ. Σακκιώτη και οι συνεχείς τρικλοποδιές. Ιδίως όμως το πρώτο. Ο κ. Σακκιώτης έθιγε συνεχώς ηθικά θέματα. Τα όσα είπε την Παρασκευή ήταν μια μικρή περίληψη των όσων έλεγε τέσσερα χρόνια. Ακόμα και σήμερα, το blog του έβγαλε ανάρτηση γεμάτη με μειωτικούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Δυστυχώς κάνετε ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει.

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο 2:18. «Ελάτε σε μας γιατί και οι άλλοι σας βρίζουν»; «Ελάτε σε μας γιατί αυτοί σας έβρισαν τελευταίοι»; Ας μας δώσει κάποια εξήγηση. Δε χρειάζεται μια σελίδα, μπορεί να είναι και σε λίγα λόγια.

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Σωστά τα λέτε κ. 7:06 και μην ελπίζετε να πάρετε απάντηση

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Οι φημολογίες είναι ότι ¨τα έχουν βρει» με το δήμαρχο. Δεν τους ενδιαφέρει αν αποκαλυφθούν, αρκεί να πάρουν κάποιες ψήφους από ευκολόπιστους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s