Η αποχέτευση ανεβάζει τους τόνους – Άρθρο στα parapolitika.gr

«Ένα Δημοτικό Συμβούλιο, που δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της αντιπολίτευσης, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους κατοίκους της Αίγινας και έχει προσθέσει ακόμα περισσότερους πόντους στο νυν Δήμαρχο Παναγιώτη Κουκούλη!» αναφέρουν τα parapolitika.gr

Εν μέσω μιας παιδαριώδους σκανδαλολογίας, στην οποία επιδίδονται ορισμένα «ποιοτικά» blogs για να θολώσουν τα νερά, εμείς επιμένουμε στην ενημέρωση για το φλέγον θέμα του αποχετευτικού – εν όψει μάλιστα και της απογευματινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με το κεντρικό αυτό θέμα της προεκλογικής  αντιπαράθεσης στο νησί μας ασχολείται σήμερα και το γνωστό πολιτικό blog πανελλαδικής εμβέλειας parapolitika.gr.

Διαβάστε το άρθρο εδώΜανία

Advertisements
This entry was posted in Aegina First and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Η αποχέτευση ανεβάζει τους τόνους – Άρθρο στα parapolitika.gr

 1. Ο/Η Αστράμψυχος λέει:

  Ίσως υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις σήμερα… Το ότι ο Σακκιώτης αποκύρηξε το ΠΑΣΟΚ ίσως αποδειχθεί ευεργερικό για τον Δήμαρχο και την Αίγινα… Ίδωμεν…

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  «Ασκούν αντιπολίτευση στο μέλλον του νησιού» Κρατώ την τελευταία φράση, από το άρθρο του parapolitika.gr Αναφέρεται βέβαια, στην άρνηση της αντιπολίτευσης να παραστεί στο Δημ. Συμβούλιο, με το επιχείρημα ότι » είναι ανεπίτρεπτο να συγκαλείται το Δ. Σ. προ των εκλογών». Αλίμονο αγαπητοί Δημ. Σύμβουλοι και πατριώτες! Με αυτή σας τη στάση, δείχνετε πόσο σας ενδιαφέρει η Αίγινα και κατ’ επέκταση εμείς, που καλούμεθα να επιλέξουμε σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, εσάς. Μέχρι να εκπνεύσει η θητεία σας (31-12-2010), είστε υποχρεωμένοι, αγαπητοί μου, να μας εκπροσωπείτε και να προωθείτε με την ψήφο σας, άρα με την παρουσία σας στο Δ.Σ., θέματα φλέγοντα, όπως είναι το νερό, η αποχέτευση… Τα προεκλογικά σας φυλλάδια, άλλα μας έχουν πει.
  Μόνοι σας, ακυρώνετε την αξιοπιστία σας! Δεν νομίζω πως θα πείσετε λέγοντας και πάλι ότι πρόκειται για «τσιμεντοστρώσεις». Έτσι ονομάζετε τώρα, τις ανάγκες που προέκυψαν μετά τις καταστροφές, σε δρόμους, από την πρόσφατη θεομηνία.
  Και εκείνη η αγαπημένη σας καραμελίτσα, «Ο Δήμος επτώχευσε…», πού πήγε;
  Προσέξτε πολύ! Μιλάω εκ πείρας : Κάποτε, σαν ήμουν παιδί, μια καραμέλα πήγε στραβά στο λαιμό και με γλύτωσαν από βέβαιο πνιγμό, ως εκ θαύματος!
  Με αυτό δεν εννοώ βέβαια να πνιγείτε… Αλλά αν και πάλι δεν προσέλθετε, θα με αναγκάσετε να το ρίξω το…φούμο, στις εκλογές! Είναι να μη το ρίξω; Και λέτε να είμαι μόνο εγώ;

 3. Παράθεμα: Ο ανενεργός «Βεζούβιος» της Ψαραγοράς ξαναχτυπά | Aegina First | Πρώτα η Αίγινα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s