Οι δικοί μας άνθρωποι

Στους περισσότερους συνδυασμούς των εκλογών για την περιφέρεια, υπάρχουν οι δικοί μας άνθρωποι: οι Αιγινήτες υποψήφιοι. Δεν νοείται λοιπόν να μην προτιμήσουμε τους ανθρώπους αυτούς που θα εξασφαλίσουν την ισχυρή εκπροσώπηση του νησιού μας.

Πρώτος, ο πρώην Δήμαρχος της Αίγινας, ο Δημήτρης Μούρτζης, που –από τις θέσεις του κοινοτάρχη, του Δημάρχου, και, πρόσφατα, του Δημοτικού Συμβούλου– είναι βαθύς γνώστης των προβλημάτων του νησιού μας. Κανείς στην Αίγινα δεν ξεχνάει την υπευθυνότητα της στάσης του στo πρόσφατο πρόβλημα με τις διακοπές του ηλεκτρικού. Αντί να αναλωθεί σε φτηνές αντιπολιτευτικές κορώνες, έθεσε το συμφέρον της Αίγινας πρώτο.

Ο Δημήτρης Μούρτζης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αττική Νέα Προοπτική» του Βασίλη Κικίλια, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, και στον οποίο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων είναι ο Σπύρος Σπυρίδων.

Από τους παλιούς συνεργάτες του επιτυχημένου Νομάρχη Γιάννη Σγούρου, η Δήμητρα (Τούλα) Χατζίνα Στάθη είναι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, «Αττική: Με έργα πάμε μπροστά», ο οποίος υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και στον οποίο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων είναι ο Δημήτρης Κατσικάρης.

Η Τούλα Στάθη εκλέγεται εδώ και δύο τετραετίες Νομαρχιακή Σύμβουλος Αίγινας και η πείρα της στην εκπροσώπηση του νησιού είναι πολύτιμη.

Υποψήφιος για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων είναι ο δυναμικός Γιάννης Δελής, οικονομολόγος και μόνιμος κάτοικος Αίγινας. Συμμετέχει στον συνδυασμό «Αττική Γη» του Γρηγόρη Ψαριανού, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Δημοκρατική Αριστερά.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, o Γιάννης Δελής θα εκλεγεί ανεξαρτήτως σταυρών, εφόσον ο συνδυασμός πιάσει το εκλογικό μέτρο, και η συμμετοχή του στο περιφεριακό συμβούλιο θα είναι, σίγουρα, ένα κέρδος για το νησί μας.

Με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση για την Αττική» του Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος υποστηρίζεται από τον ΣΥΝ και ο οποίος έχει υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων τον Γιάννη Σχίζα, διεκδικεί το σταυρό μας ο Βαγγέλης Λινός, που στο παρελθόν είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αίγινας.

Τέλος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» του Θανάση Παφίλη, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ και ο οποίος έχει υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων τον Κώστα Τζατζάνη, διεκδικεί ντο σταυρό μας ο Νίκος Σιμερδάνης, γνωστό και συνεπές στέλεχος του ΚΚΕ στην Αίγινα.

Σε ό,τι αφορά στην κίνηση των υποψήφιων Περιφερειαρχών έχουμε να παρατηρήσουμε ότι μόνο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Δημαράς, επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Άρμα Πολιτών», έχει επισκεφθεί το νησί μας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρο. Τέλος οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Κατσικάρης, Σπύρος Σπυρίδων και Κώστας Τζατζάνης είναι από τους ανθρώπους εκείνους, που δεν παραλείπουν να εντάξουν το νησί μας στο πρόγραμμα των περιοδειών τους. Μανία

This entry was posted in Aegina First and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Οι δικοί μας άνθρωποι

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μανία για την Αίγινα!

  2. Ο/Η Ο παρατηρητής λέει:

    Είπαμε: η ποιότητα και η σοβαρότητα δεν κρύβονται!

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Μπράβο παιδιά. Πολύ καλό αφιέρωμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s